В Харківській області на овочевій фабриці стався нещасний випадок з 63-річною работицей. Жінка отримала опіки тіла 1-2 ступенів, за її життя борються лікарі. У прес-центрі Нацполиции Харківської області розповіли, що бригада "швидкої" привезла 16 січня у Зміївскую центральну лікарню жінку 63 років в критичному стані з серйозними опіками окропом.

Жінка працює на овочевій фабриці. При виконанні обов'язків поруч з нею зірвався шланг і ошпарил потерпілу.

За словами начальника Зміївського відділу поліції Кирила Щербінського, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі до 2 років.

Дивіться: зварилися заживо (18+)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.иа повідомляв, що легендарна актриса спалила себе сама. Ми публікували моторошні подробиці смерті жінки, які спливли через 20 років.

Російська актриса Олена Майорова загинула ще в 1997 році. Тоді про її смерть говорили на всьому пострадянському просторі – смерть кінозірки була жахливою і болісною. Майорова фактично згоріла живцем, отримавши численні опіки в результаті неправильного поводження з вогнем. Багато фанатів і близькі люди актриси не можуть змиритися з її смертю незважаючи на те, що вже пройшло більше 20 років.

Також ми писали, що у Києві колишня вчителька хотіла підірвати житловий будинок: до трагедії залишалися лічені хвилини.

У Києві колишня вчителька молодших класів намагалася підірвати житловий дом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що інцидент, який ледь не перетворився на трагедію, що сталася 10 січня на вулиці Саратовській. Зокрема, посеред ночі мешканці будинку відчули різкий запах газу. Вони одразу ж викликали один одного і почали пошуки витоку газу.

В результаті пошуку вдалося дізнатися, що джерело витоку знаходиться в квартирі колишньої вчительки, 56-річної Ірини.

Нагадаємо, нищівного вибух у житловому будинку Маріуполя шокував українців.

Як повідомляв "Знай.uа" поліція розповіла тривожні подробиці вибуху в Маріуполі.