У Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли заживо, а матір дітей вчинила самогубство.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Запорізької області.

"На місці події після гасіння пожежі у будинку виявлено трупи чоловіка 1989 року народження та двох хлопчиків 2009 та 2014 років народження. Також за будинком на дереві виявлено труп господарки будинку, жінки 1987 року народження", - йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася у п'ятницю, 18 січня. Провоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить будинок. На місці події виїхали працівники поліції, медики та рятувальники. Вони виявили трупи молодої людини і двох дітей 5 і 10 років. На задньому дворі також знайшли труп жінки, яка вчинила самогубство.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поліція з'ясувала, що тоді в гостях родини перебував брат жінки. Третя дитина померла - хлопчик 12 років - намагався загасити пожежу, коли прийшов з прогулянки. Хлопець покликав по допомогу. Поштарка, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте до приїзду рятувальників впоратися з вогнем їм не вдалося. Відзначається, що в ході гасіння пожежі мати трьох дітей не витримала і повісилася.

Неповнолітній хлопець зараз знаходиться у відділенні поліції, з ним спілкуються поліцейські та психологи. Вирішується питання щодо подальшого місця перебування дитини.

Під час перевірки встановлено, що жінка 1987 року народження сама виховувала трьох малолітніх дітей, хлопчиків 2006, 2009 та 2014 років народження. Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших відомств не перебувала. Правоохоронці працюють наl виявленням причини пожежі та всіх обставин. Слідство триває.

Нагадаємо, пекельна пожежа сталася на Харківщині та забрала життя літнього чоловіка: син бачив, як горів батько.

Як повідомляв "Знай.ua", у столиці вибухнула вантажівка.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Києві через пожежу змінився розклад громадського транспорту.