Злочинця, який скоїв жахливе вбивство 13-річної дівчинки в одному з сіл під Одесою, підозрюють у ще одному замаху на вбивство, пише "Апостроф".

Про це повідомили в прес-службі поліції в Одеській області.

"Слідство попередньо встановило, що вбита в той вечір ночувала у подруги, яка є племінницею підозрюваного. Дівчата спали, коли чоловік зайшов у кімнату і почав бити свою племінницю. Їй вдалося вирватися і вибігти з будинку, щоб покликати на допомогу. А в цей час підозрюваний схопив другу жертву і вбив її", - пояснюють в поліції.

На тілі загиблої дівчинки виявили 7 ножових проникаючих ран. Правоохоронці уточнюють, що перш ніж зробити спробу самогубства, чоловік вбив ще й собаку, яка була в будинку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Одесою чоловік перерізав горло 13-річній дівчинці - не вгамувався і у в'язниці. 44-річний неадекват з Лиманського району Одеси розправився із 13-річною дівчинкою.

За попередньою інформацією, смерть дівчинки настала в результаті ножових поранень шиї.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Миколаєві немовля порізали ножицями і задушили: дика історія поставила на вуха всю Україну. 30-річна жінки задушила новонародженого.

У Миколаєві Анастасія Скоріченко ретельно приховувала вагітність від мами і двох дочок – 5 і 8 років, з якими проживала. Сім'я вважалася благополучною, але під час останньої вагітності Анастасія зловживала спиртними напоями.

В ніч у неї відійшли води, але жінка була п'яна. Вона вийшла на балкон, де і народила недоношеного хлопчика - його вага була менше двох кілограмів.

Потім горе-матір перерізала пуповину і задушила малюка. Поки її доньки спали в своїй кімнаті, жінка завдала дитині манікюрними ножицями 22 рани в області шиї, живота, грудної клітки і кінцівок.

Також "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей вчинила самогубство.