Зусиллями кіберполіції була припинена робота семи піратських онлайн-сервісів.

Передает прес-служба відомства.

У поліції зазначають, що піратські ресурси працювали протягом останніх декількох років і зуміли завдати шкоди правовласником на суму майже 10 мільйонів гривень.

Зловмисником виявився 34-річний житель Сумської області, який займався підтримкою ряду піратських сайтів. Серед таких ресурсів: kinot.me, krutor.org, kinogo-onlaine.net, rumedia.ws, gogafilm.me і kinogo-onlaine.net.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


"За адресою проживання правопорушника поліцейські провели санкціонований обшук і вилучили комп'ютерне обладнання, з якого адмініструвалися веб-ресурси і на якому розміщувався протиправний контент", - кажуть у поліції.

Пізніше, у Рівненській області кіберполіція припинила діяльність сайту hd-mix.org, який також порушував авторські права.

"До адміністрування цього ресурсу був причетний 25-річний чоловік. За місцем його проживання поліцейські провели санкціоновані обшуки і вилучили комп'ютерне обладнання", - каже киберполиция.

Затриманим загрожують терміни до 6 років в'язниці з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, Кіберполіція показала українцям, як захистити Windows від нового вірусу

Фахівці з української кіберполіції у вівторок почали фіксувати факти розповсюдження шкідливого програмного забезпечення, націленого на користувачів операційної системи MS Windows.

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполиции України.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кіберкопи зловили любителя державних таємниць: знає занадто багато

Українська киберполиция вивела на чисту воду жителя Хмельницького. Співробітники правоохоронних органів звинувачують чоловіка у незаконному проникненні до бази даних державних установ та операціях з їх файлами.

Також Знай.ua" писав про те, що У Facebook розкрили підлу схему путінських пропагандистів: Росії їм вже мало

Компанія Facebook 17 січня повідомила про видалення 471 аккаунта, адміністратори яких викрито у скоординованих маніпуляціях