У Кривому Розі сталося зухвале пограбування ювелірного магазину, інцидент стався у суботу, 19 січня. "Труди" злочинців вдалося зафіксувати камерам спостереження, але ідентифікувати їх поки не вийшло – на учасників злочину були одягнуті маски. Зловмисники увірвалися в магазин, попередньо – відібрали зброю в охоронця. Кадри показують, як один із злочинців перед відходом забирає автомат. Награбоване злодії сховали в сині господарські сумки і зникли на автомобілі. У місті оголосили план "Перехоплення", справа розслідується за статтею "розбій".

Нагадаємо, що незважаючи на справжні зимові холоди з посиленими снігопадами і морозами, злодії продовжують "полювати". Особливо уважними повинні бути власники машин, оскільки відразу в декількох районах столиці зафіксовані випадки саме автомобільних пограбувань.

Як повідомляв портал "Знай.uа" угон автомобілів - це часте явище не тільки в Україні, але і у всьому світі. Податки з кожним роком удосконалюють свої навички. Ми підібрали корисні поради, які допоможуть вам убезпечити свій автомобіль.

Також "Знай.uа" писав, що знаменитим викрадачем людей виявився колишній СБУшник. Замовниками злочину виявилися 56-річний житель тимчасово окупованій території Донецької області та його син, які одночасно є родичами потерпілого.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові нелюд ледь не забив жінку ногами: красти було нічого.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіціі в Харківській області.

Інцидент стався в Лозовій неподалік від обласного центру.

У поліції повідомили, що зловмисник проник у квартиру 45-річної потерпілої, вдарив її кілька разів в обличчя й забрав телефон, мікрохвильову піч та особисті речі.

У ході слідчих дій поліцейські затримали 35-річного мешканця міста Лозова Харківської області. Речові докази злочину були вилучені на місці.

Нагадаємо, російському місті Ростов-на-Дону школярі жорстоко побили одноклассника. Відео побиття з'явилося в мережі, його зняли очевидці.

Як повідомляв раніше Знай.uа Росії школярі ледь не вбили викладачку. Вчителька госпіталізована з численними гематомами та черепно-мозковою травмою після того, як на неї напав учень.