У Тернополі померла іноземна студентка. Дівчина хворіла на велику кількість недуг.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Іноземка була громадянкою Сьєрра-Леоне й навчалася в Тернопільському національному економічному університеті. Вона померла в реанімаційному відділенні 1-ої міської лікарні Тернополя у понеділок вночі, 21 січня. Їй було 25 років.

Перехожі знайшли дівчину напередодні без свідомості на залізничному вокзалі міста. Люди викликали швидку, студентку госпіталізували. Лікарі зі всіх сил боролися за її життя, але врятувати не змогли. Що саме стало причиною смерті молодої дівчини встановить судмедекспертиза. Тіло іноземної студентки вже направили на розтин.

Лікарі, дівчина мала серйозні проблеми зі здоров’ям. На момент госпіталізації у неї діагностували вірус гепатиту В і С, туберкульоз, цироз печінки, поліорганна недостатність, серцева недостатність, анорексію, хронічний панкреатит, набряк та недостатність нирок, анемію, сольовий діабет, дисфункція жовчного міхура. Життєво важливі органи перестали повноцінно функціонувати, що й призвело до летального випадку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про смерть африканської студентки вже повідомили посольство республіки Сьєрра-Лео́не. Це держава в Західній Африці, на узбережжі Атлантичного океану. Її населення складає близько 7 мільйонів осіб.

Нагадаємо, що в Києві сусід по палаті побив чоловіка милицею. Від отриманих травм той помер. Затриманий пояснив, що сусід заважав спати.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Росії школярі ледь не вбили викладачку. Вчителька госпіталізована з численними гематомами та черепно-мозковою травмою після того, як неї напав учень.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Києві знайшли дівчину без свідомості. Це сталося 2 січня, на вулиці Тулузи, проте поліція досі не змогла встановити особу потерпілої, а також знайти її родичів.