У Запорізькій області з життя пішов український боєць, який чотири дні тому повернувся з війни на Донбасі.

Цю інформацію повідомляє Gazeta.zp.ua.

Відомо, що трагедія сталася в Мелітополі. Від хвороби пов'язаної з серцем загинув ветеран АТО Сергій Садовський.

На війні чоловік опинився ще з перших її днів, а провів там 4 роки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зовсім нещодавно, 15 січня, він повернувся додому до дружини і дітей, але пробути з ними довго йому не судилося. Його серце зупинилося через 4 дні після повернення.

Повідомляється, що у чоловіки залишилися дружина і двоє дітей 4-х і 6-ти років.

Нагадаємо, ЗСУ знищили транспорт терористів. Перемога далася українським воїнам в районі дачного селища Жабуньки близько тимчасово окупованої Ясинуватої. Про це передає волонтерський фонд "Повернись живим" у своєму Facebook.

"Вчора нам писали в коментарях, мовляв, "чому не відповіли за десять поранених бійців"? Доповідаємо: відповіли. Ще й як! 16 січня були ліквідовані 12 бойовиків", - свідчить підпис під відео.

Раніше портал писав, що в мережі з'явилося забавне попередження у бойовиків на Донбасі про небезпеку з боку ЗСУ. Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook офіцер Анатолій Штефан (Штірліц).

"Воїни Дирляндії будьте пильні! На позиціях окупантів розмістили нагадування про роботу спецпідрозділу по агітації підписання контракту у відому 200_бригаду".йдеться в повідомленні. На фото зображена жінка, снайпер, яка цілиться в бойовиків.

Також ми писали, що війна безпілотників на Донеччині триває. Вранці в суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4».

Як повідомляв "Знай.uа", росіяни внесли Захарченко в список втрат 2018.

Також "Знай.uа" писав, що колишній "беркутівець", який розганяв Майдан, очолив нову поліцію.