У Франції прийняли постанову оштрафувати Google на 50 млн євро.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Local.

Причиною штрафу стали недостатні прозорість і легкодоступність інформації про політику отримання згоди на обробку даних. Google ускладнив користувачам налаштування їх особистої інформації, у тому числі щодо цільової реклами.

"Люди очікують від нас високих стандартів прозорості та контролю. Ми глибоко віддані тому, щоб відповідати цим очікуванням і вимогам узгодження GDPR", - заявляє представник Google.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Постанову прийнято після скарг, які подали дві правозахисні групи в травні 2018 року після набрання чинності директиви GDPR.

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Рішення випустити ігрову консоль лише через рік на Е3 пов'язано з тим, що виробникам треба заздалегідь забезпечити приставки достатньою кількістю ігрових релізів, так що відразу купувати нові версії не буде сенсу через мінімальну кількость доступних ігор.

Як повідомляв портал "Знай.uа"у мережі з'явилися нові подробиці про майбутній iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

З інших нововведень повідомляється про функції бездротової зарядки Qi - завдяки їй можна буде заряджати при 7,5 Вт. Цілком можливо, що і розміри девайса теж збільшаться, якщо акумулятор зміниться.

Знай.uа писав, що у мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.