Поблизу Керченської протоки сталася пожежа. Горять два кораблі.

Про це повідомляють ЗМІ Керчі.

На рейді стояли два судна і перевалювали вантаж. Одним з них був газовоз. На судні стався вибух, через це загорівся поруч пришвартований корабель.

Зараз горять обидва судна. Людей намагаються врятувати. До місця НП південніше мису Опук прибули кілька суден, що стоять на рейді.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Там твориться щось страшне", - каже матрос, який став свідком подій.

"Апостроф" повідомляє, що обидва судна йшли під прапором Танзанії.

"П'ятеро врятовані, два тіла дістали з води", - сказало джерело, доля решти членів екіпажу поки невідома.

До порятунку членів команд з палаючих суден залучили близько 10 кораблів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська родина з дітьми згоріла заживо у жахливій пожежі: поліція розкриває подробиці трагедії.

Відкрито кримінальне провадження за фактом пожежі в селі Запорізького району, в якому загинули чоловік і двоє дітей, а також самогубством покінчила з життям їх мати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пекельна пожежа на Харківщині забрала життя літнього чоловіка: син бачив, як батько горів.

Коли рятувальники прибули на місце, то побачили, що будинок, розташований на вулиці Коперника, 11, весь у диму. У ньому горіли домашні речі, диван і телевізор. Загальна площа пожежі склала 10 кв. м.
В приміщенні виявили 76-річний господар будинку без ознак життя. Він був інвалідом і не зміг самостійно вибратися з приміщення. Врятувати пенсіонера не вдалося.

Також Знай.uа писав про те, що у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей наклала на себе руки.

Провоохранители отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить будинок. На місці події виїхали співробітники поліції, медики і рятувальники. Вони виявили трупи молодого чоловіка і двох дітей 5 і 10 років. На задньому дворі також знайшли труп жінки, яка вчинила самогубство.