У Києві загорілася квартира у багатоповерхівці.

Про це повідомили очевидці у спільноті dtp.kiev.ua в соціальній мережі Facebook.

"Пожежа в Києві, на вул. Бойченко, 14. У столиці знову НП. Горить 5 поверх житлового будинку на вулиці Бойченка, 14. На місці працюють пожежники. Про постраждалих не повідомляється", - йдеться в повідомленні.

Однак у коментарях користувачі мережі стверджують, що пожежа сталася на 9 поверсі. Інших обставин події поки невідомо.

Варто зазначити, що у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли заживо, а матір дітей вчинила самогубство. Провоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить будинок. На місці події виїхали працівники поліції, медики та рятувальники. Вони виявили трупи молодої людини і двох дітей 5 і 10 років. На задньому дворі також знайшли труп жінки, яка вчинила самогубство.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в центрі Києва сталася масштабна пожежа. Наразі вже відомо, що епіцентр пожежі знаходиться за адресою Грушевського 4а, де загорівся дах нежитлової будівлі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у вівторок, 15 січня, у Києві сталася пожежа: згорів приватний будинок на вулиці Ризькій. Рятувальники отримали виклик о 9:16. Прибувши на місце, вони виявили, що горить кімната на другому поверсі приватного будинку. Під час операції пожежники виявили труп 62-річного чоловіка.

Також "Знай.uа" писав, у неділю, 13 січня, стало відомо про трагічну пожежу на Харківщині, яка забрала життя літнього чоловіка. Повідомлення надійшло від сина пенсіонера. Він зателефонував пожежникам та розповів, що з вікон батькового будинку валить дим.