На Донеччині поліцейські зі складу Об'єднаних сил виявили арсенал зброї. Арсенал знайшли під час документування пожежі в одному з селищ Луганська.

Про це повідомляє повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

"Небезпечну схованку поліцейські виявили під час документування пожежі, яка сталась у покинутому будинку. Чотири дерев’яних ящики з набоями, 25 металевих патронних цинків та гранатомет були заховані в покинутій будівлі в селищі Луганське", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Бахмутської поліції вилучили небезпечний схрон та передали його до вибухотехнічної служби. Збройний арсенал зберігали протягом тривалого часу. У схованці були 4 ящики з набоями, гранатомет і 25 металевих патронних цинків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нині правоохоронці розпочали пошук та встановлення осіб, причетних до організації небезпечного сховища.

Варто зазначити, що експерт шокувала українців заявою про Донбас, часткова окупація якого, на її думку, пішла на користь багатьом сферам економіки. Експерт вважає, що за роки війни Україна навчилася жити без вугілля і металу окупованого Донбасу, який з моменту приходу "русского мира", перетворився на депресивну територію злиднів, розрухи і безнадії.

Нагадаємо, що перший священик на Донбасі відмовився від московської ряси: перейшов у ПЦУ, люди просили. На Луганщині, в селі Веселе, відбувся перший перехід священика УПЦ Московського патріархату Володимира маглів в новостворену Православну церкву України. Інформацію про це він підтвердив в своєму Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі опублікували свіжі фото окупованого російськими зайдами Донецьку, які яскраво свідчать про тотальний занепад життя міста.

Також Знай.ua писав про те, що населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру".