У понеділок, 21 січня, з'явилася інформація про те, що дитина опинилася на даху київського хмарочоса. Як відомо, це екстремальне і небезпечне захоплення серед підлітків називається руфінг.

Так, дівчинка залізла на дах заради ефектних кадрів, які були в підсумку опубліковані в соціальній мережі Facebook.

"Як бути з підлітковим руферством? В принципі, падають рідко а дітей зараз народжується багато. Ймовірність падіння на когось або псування приватної власності невисока. На пішохідних переходах гинуть більше", - йдеться у публікації.

Как быть с подростковым руферством? В принципе, падают редко а детей сейчас рождается много. Вероятность падения на...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 21 januari 2019

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що на фотографіях видно, як дитина виконує неймовірно красиві, але небезпечні трюки, які без потрібної фізичної підготовки і страховки можуть закінчитися трагедією. Також відомо, що місцева жителька помітила на висотці підлітка і з переляку звернулася до журналістів.

"Звернулася жінка, каже ппц, треба терміново рятувати дитину, виїжджайте", - зазначається під фото.

Обратились женщина, говорит ппц ппц надо срочно спасать ребенка, выезжайте. Госпаде, я высоты с детства боюсь ппц,...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 20 januari 2019

Раніше ми писали про те, що барабанщик популярного філіппінського рок-гурту Razorback Брайан Веласко, зістрибнув з багатоповерхового будинку, знімаючи все на телефон. Відео було опубліковано на Facebook, проте незабаром було видалене.

До цього 41-річний Веласко попрощався з друзями і батьками, після чого вистрибнув з 34 поверху. Трагедія сталася у столиці Філіппін, Манілі.

Нагадаємо, що п'ять екстремалів (на вигляд – неповнолітніх), забралися на опору Північного мосту і наробили галасу серед перехожих і екстрених служб. Побачивши, що на місце приїхали патрульні, підлітки сховалися в приміщенні опори і стали вичікувати.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові на 56-річну жінку впала брила льоду просто в центрі міста. Постраждалу доставили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, переломом і раною руки, забоєм грудного відділу.

Також портал Знай.uа писав, що заради ефектного знімку для Instagram, для авторитету серед однолітків і через бажання подолати особисті комплекси українські підлітки мало не щодня наражають своє життя на небезпеку.