Зухвалі грабіжники рознесли вщент банкомат державного "ПриватБанку" та викрали гроші.

Інцидент трапився у ніч з неділі на понеділок, у селі Соколівка Черкаської області. Про це інформує ресурс "Бізнес.медіа".

"Банда для підриву банкомата застосувала повітряно-газову суміш в приміщенні сільської ради по вулиці Вишнева, 20", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час вибуху було частково зруйновано будівлю сільради в якому розташовувався банкомат "Приватбанку".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Обставини пограбування і загальний нанесений збиток буде підраховується окремо. Поліція зараз з'ясовує коло можливих підозрюваних до пограбування банкомату", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у "ПриватБанку" офіційно повідомили про нагороду в розмірі 50 000 гривень, за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити і затримати злочинців.

"Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, електронною поштою dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується", - заявили в ПриватБанку.

Нагадаємо, підтримка державного "ПриватБанку" пояснила ошуканим клієнтам, як вони можуть вподальшому вберегти свої гроші на картках від шахраїв.

Зокрема, підказки допомагають уникнути крадіжки, якщо злочинці захочуть викрасти гроші за допомогою телефонного номера.

У період з 4.05.2018 по 5.05.2018 в м.Лозова у чотирьох клієнтів Приватбанку шахраї зняли різні суми грошей, як особисті так і кредитні.

Як повідомляв раніше Знай.uа,

один із клієнтів банку розповів про невиконання банком своїх зобов'язань. Його платіж з технічних причин був заморожений, і чоловік більше тижня не може отримати відповідь про ситуацію. Як він розповів: "Спроби з'ясувати у співробітників служби підтримки хоч щось — марні, відповідь завжди одна.

Також Знай.ua писав про те, що ПриватБанк мститься українцям за скарги блокуванням без попередження.