Столицю приголомшив жорстокий інцидент, пов'язаний із побиттям жінки та неповнолітньої дитина "главою" сімейства.

Про це пише Рoliteka з посиланням на відповідне повідомлення зоозахисниці Євгенії Прокопенко у Facebook.

За словами жінки, інцидент стався у Києві в неділю, 20 січня.

Прокопенко розповідає, що київський шкуродер, який раніше жорстоко вбив собаку, цього разу познущався над власною дружиною і дитиною.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

“Подзвонила ридаюча Альона із шокуючою заявою про те, що її чоловік Кобзар Юрій Сергійович 09.05.1982, вирихував де вона зараз живе і напав на неї – побив жінку, зламав коляску і викинув з неї півторарічну дитину, поруч друга дитина чотирирічна все це бачила … Альону відбили перехожі, які розмовляли зі мною по телефону бо у Альони була просто істерика. Швидка. Поліція “, – шокувала подробицями зоозахисниця.

“Чоловік втік. Тобто виродок, який убив собаку і не мучиться докором сумління, який не вперше нападає на дружину, ніяк не може втихомиритись!”, – зазначила зоозахисниця.

Прокопенко також заявила, що постраждалою було написано заяву в поліцію про нанесення тілесних ушкоджень і були зняті побої.

“Написано заяву, зняті побої. З 11-го січня набув чинності закон про домашнє насильство. Хто не знає – тепер немає для таких орлів безкарності, навіть за психологічний тиск, не те, що за побої”, – підсумувала вона в своєму Facebook .

Нагадаємо, у Києві випадковий перехожий заступився за жінку під час вуличної сварки подружжя, за що отримав кулю.

Після інциденту постраждалого госпіталізували до лікарні, а стрільця забрали до поліції. Про це 20 січня повідомляє столична поліція, передає ТСН.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 16 січня, вранці в Харкові стався напад на поліцейського із застосуванням вогнепальної зброї, про що йдеться в сюжеті ТСН.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 16 січня, стало відомо про жорстоке побиття та пограбування жінки на Харківщині.