Зранку у вівторок, 22 січня в Одесі стався вибух в одному з технічних приміщень ресторану.

Цю інформацію повідомили в поліції Одещини.

"Внаслідок вибуху ніхто не постраждав". говориться у повідомленні

За данними правоохоронців, на місці події здетонував саморобний вибуховий пристрій.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Відомо, що наразі відкрите провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу.

У поліції розповіли УП, що потужність вибуху становила до 100 грамів у тротиловому еквіваленті. Пристрій був безоболонковий та без вражаючого елементу.

В одеській Державній службі з надзвичайних ситуацій зазначили, що повідомлення про вибух на Французькому бульварі надійшло від поліції о 08:08.

Рятувальники розповіли, що вибухівка була розміщена із зовнішньої сторони будівлі, в районі вікна пральні, на першому поверсі двоповерхового приватного ресторану "Блеф", який розташований на території санаторію "Чкаловський".

"Внаслідок події сталось руйнування вікна та оздоблення стін без послідуючого горіння". розповіли у ДСНС

Нагадаємо, що жителі російського Магнітогорська, які ледь оговтались від трагедії після вибуху житловому будинку, розповіли про нове нещастя в їхньому місті.

Як пишуть місцеві ЗМІ, кільком жителям нещасливого міста прийшло повідомлення на електронну пошту з попередженнями про нові вибухи в громадських місцях. У листах, скріншоти яких публікуються в соцмережах, йдеться про те, що "влада проігнорувала минулі попередження".

Зокрема, невідомі попереджають жителів Магнітогорська про нові вибухи, а також мінування громадських місць та важливих об'єктів, наприклад лікарень, навчальних закладів і торгових центрів. Аналогічний лист отримали в міській лікарні № 1.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в будівлі Міністерства закордонних справ Лівії террористи розстріляли співробітників. В результаті терракту якого загинули четверо людей.

Також Знай.ua писав, що під Туреччиною затонуо судно, набите вугіллям. Серед членів екіпажу було п'ятеро українців, яким вдалося вижити.