У київському метро пасажир впав з платформи на рейки на станції метро "Гідропарк". Про це повідомила речниця начальника КП Київський метрополітен Наталія Макогон:

"Чоловік був виявлений на залізничних коліях, він не постраждав, його передали співробітникам поліції. Зараз обставини з'ясовуються", - зазначила Макогон.

Як стверджують очевидці НП, на станції метро "Гідропарк", чоловік, впавши на рейки, не постраждав, люди допомогли піднятися на платформу станції.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через це ПП затримка поїздів на червоній гілці київського метро склала близько 5 хвилин, зараз графік роботи складів метро на червоній гілці метро дотримується в звичайному режимі.

Цікаво, що свого часу для уникнення трагічних наслідків та спроб суїцидів столична влада планувала запозичити досвід закордонних колег і встановити прозорі бар'єри у небезпечних місцях підземки.

Чи грошей не вистачило, чи ініціативу ніхто не підтримав, але новацій у метро поки не бачимо.

Ще одна проблема – любителі селфі. Отримати яскравий кадр у метро бажають чимало підлітків, тому нерідко лягають у вільне місце між платформою та бар'єром, забуваючи про напругу, котра використовується під час руху вагону. Для цього запустили рекламну кампанію соціального спрямування під назвою "Гусь в метро", де описані основні правила поведінки пасажирів, в тому числі – заходи безпеки.

Дивіться: Чоловік впав під потяг метро у Києві

Нагадаємо, у Києві на центральному залізничному вокзалі починає роботу нова Сервісна служба Національної поліції України.

Як повідомляв "Знай.ua", в центрі Києва військовий МАЗ врізався в Renault. Також "Знай.ua" писав, в Дніпровському районі Києва виявили труп чоловіка.