На Донбасі український військовий побив товариша по службі й кинув його на вулиці. Від отриманих травм той втратив свідомість і замерз на смерть, а нападник наклав на себе руки.

Про це в середу, 23 січня, повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

Відомо, що військові разом випивали. Між ними виник конфлікт. Словесна суперечка переросла в бійку у дворі поруч з будинком.

Майор бив сержанта, поки той в підсумку не втратив свідомість. Побитий, він так і залишився лежати на вулиці. До тями сержант не прийшов, а температура на вулиці опустилася нижче нуля. Військовий замерз на смерть.

Вранці протверезівший майор виявив товариша, він спробував привести його до тями. Однак той був уже мертвий. Після цього майор наклав на себе рук. Він вистрілив собі в голову з табельної зброї.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто зазначити, що Петро Порошенко підписав закон про розмінування Донбасу, прийнятий Верховною Радою. У ньому визначено мета та принципи, правову основу та основні складові видів протимінної діяльності в Україні.

Нагадаємо, що перший священик на Донбасі відмовився від московської ряси: перейшов у ПЦУ, люди просили. На Луганщині, в селі Веселе, відбувся перший перехід священика УПЦ Московського патріархату Володимира в новостворену Православну церкву України. Інформацію про це він підтвердив в своєму Facebook.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що легендарний сапер поділився подробицями завдань на Донбасі: знешкоджуємо смерть. Боєць зазначив, що на його особистому рахунку тисячі бойових розмінувань і безліч спеціалізованих курсів за кордоном.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про те, що в Москві директор популярної торгової мережі з продажу мобільних телефонів "Евросеть" був виявлений насмерть замерзлим на околиці столиці.