Народного депутата Володимира Курінного, який нещодавно прийняв присягу у Верховній Раді, пограбували.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у нардепа крім грошей, банківських карток та травматичного пістолета "Форт" також забрали телефон Nokia 3310, який пробували знищити вже сотні разів, проте практично всі спроби були марними.

Відомо, що сам інцидент стався на праковці поблизу гіпермаркету у селі Ходосівка, що у Києво-Святошинському районі. Саме там невідомий розбив праве скло в автомобілі Land Rover, що належить нардепу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сам Курінний в цей момент знаходився за кермом авто. Зловмисник на очах у парламентарія забрав з пасажирського сидіння невелику шкіряну сумку, в якій і були зазначені речі.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 8 січня, стало відомо про зухвале пограбування квартири українського нардепа в Києві.

Про інцидент повідомив позафракційний депутат Верховної Ради України Віктор Кривенко. Нардеп також опублікував фото, на яких зафіксований безлад після пограбування у його помешканні.

"Пограбували квартиру. Винесли навіть хрестики, в яких дітей хрестили", – написав політик у своєму Facebook.

Варто ,нагадати що Кривенко пройшов до парламенту за списками політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". Він є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету.

Пограбували квартиру. Гниди.

Geplaatst door Viktor Kryvenko op Dinsdag 8 januari 2019

Проте, українці неоднозначно відреагували на цей інцидент. Хтось вирішив підтримати депутата і зазначив, що жертвою зловмисників може стати кожен. А інші стали насміхатися над депутатом і навіть запропонували нагородити злодіїв за скоєне.

"Чого ви радієте? Вчора нардепа, а завтра вас. Ніхто не застрахований від цих виродків", "Злодії дали волю злодіям, ось і поглинає плоди своєї роботи, грабуйте награбоване", "Вас обікрали, але ви тримайтеся!!! Він народ 28 років обкрадає!!! А виконавцю потрібно вручити орден за заслуги перед батьківщиною", "Дуже приємна новина", "Не треба хвилюватися. Він своєю важкою працею ще більше заробить", "Нажите "непосильною" працею", "Я взагалі проти крадіжок, насильства, але нехай народні слуги відчують на собі, як людям коли їх обкрадають. Неприємно, а вони крадуть і принижують тарифами в дуже великих розмірах. Мало їх обкрадають потрібно кожного слугу народу ставить на землю", "Не можна звичайно радіти з горя іншої людини, але така радість на душі", — вони пишуть у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, в Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.ua", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві голову Конституційного суду обібрали до нитки.

У Києві пограбували квартиру народного депутата України Віктора Кривенка