У Бердянську Запорізької області мешканці затримали громадянина РФ, який стріляв у приміщенні лікарні. Про це стало відомо із повідомлення поліції області.

26 січня близько 15:35 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні про конфлікт та стрілянину у приміщенні лікарні по вулиці Консульській.

"Оперативно на місце події прибув наряд поліції охорони, яким відвідувачі та медичний персонал передали правопорушника. Слідчо-оперативною групою проведено огляд місця події та вилучено револьвер під патрон "Флобер", - йдеться в повідомленні.

Вилучені речі направили на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Поліцейські встановили, що на першому поверсі між двома відвідувачами та приватним охоронцем лікарні виник конфлікт, в результаті якого один із чоловіків дістав зброю та здійснив два постріли в працівника медичного закладу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Правопорушник намагався втекти. Проте громадяни та персонал лікарні, які стали свідками події, наздогнали зловмисника та зателефонували до поліції. Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації 1978 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України", - інформують в поліції.

Потерпілого, 42-річного чоловіка зі сліпим пораненням голови госпіталізували до медзакладу. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачається до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у тихому районі столиці сталася смертельна перестрілка: тіла розкидані по вулиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": теракт у сирійському місті забрав життя 16 людей і завдав травми ще 20.

Також Знай.uа" писав, що харківські поліцейські продовжують пошуки невідомих, які скоїли напад на копа.