В Запорізькій області у Мелітополі пройшов кричущий інцидент в одній з міських маршруток, пише Politeka.

Водій з невідомої причини закрив маршрутку і почав ображати неповнолітньої дитини. Бабуся дівчинки просить очевидців допомогти в пошуках кривдника.

Прикрий інцидент трапився в Мелітополі днями. Дівчинка їхала в маршрутці без дорослих. На кінцевій зупинці неадекватний водій дочекався поки вийдуть всі пасажири, закрив маршрутку і почав кричати та ображати школярку.

Зі слів бабусі, причини він так і не назвав. Перелякана дівчинка вибігла з маршрутки, але не запам'ятала номер транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом школярки жорстоко розправилися з однокласницею: за справу взялася поліція. Працівники ювенальної превенції встановили, що між учнями 9-х класів виник конфлікт щодо поширення неправдивих чуток.

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", дитина провалилась у сто метровий колодязь: рятувальники четвертий день намагаються витягнути малюка.

Наразі вже відомо, що у поселенні Тоталан, що у провінції Малага, дворічний хлопчик впав у неймовірно глибокий колодязь, діаметр якого складає лише 25 сантиметрів. Відомо, що глибина колодязя складає понад 100 метрів.

Також Знай.ua" писав про булінг у школі: нова "гаряча лінія" не стихає, діти благають про допомогу.

Лише за одним цим словом стоять тисячі психологічних проблем у дітей і зламаного життя в майбутньому. В нашій країні і існує безліч програм боротьби з цією проблемою.

Згідно з даними звіту фонду ЮНІСЕФ в 2017 р. в Україні 24% дітей стали жертвами цькування в школах. Причому майже половина жертв замовчують це та нікому нічого не розповідають.