У Києві із вікна Софійського собору випав чоловік. Інцидент стався у вівторок 29 січня, за адресою Володимирська 24.

Також зазначається, що надзвичайна подія трапилася близько полудня. Про розповіли очевидці і підтвердили в прес-службі поліції, передає Інформатор.

За словами працівників поліції, чоловік випав з вікна другого поверху. Він отримав закриту черепно-мозкову травму. Його довелося госпіталізувати до лікарні. Є очевидці, яких зараз допитують правоохоронці.

Відзначається, що наразі невідома причина інциденту: це був нещасний випадок або спроба суїциду. На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні і швидка. Що саме сталося і особистість потерпілого встановлюється.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, 29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Васильківська, 40, у Голосіївському районі Києва, поліція виявила тіло чоловіка.

За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем. На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група. Мешканці будинку виявилися налякані тим, що сталося.

Деякі з них говорять, що злочин скоїв місцевий житель, і вбивство сталося на очах у дитини. Пізніше стало відомо, що в цій квартирі сталася сімейна сварка, в ході якої тесть вбив власного зятя. Зараз встановлюються обставини події.