У середу, 30 січня, у Миколаєві на вулиці Космонавтів поблизу будівлі "Космос Плаза", де розташований Ленінський районний суд, невідомий розстріляв чоловіка і жінку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що поблизу самого входу до будувлі невідомий відкрив вогонь у сторону перехожих з мисливського карабіну

Прямо біля входу в будівлю невідомий вистрілив в людей з "Сайга". Зброю він залишив на місці скоєння злочину. В результаті жінка загинула на місці, чоловіка забрала швидка. Є інформація, що він помер по дорозі в лікарню.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На місце події відразу ж прибули 5 автомобілів патрульної поліції, Слідчо-оперативна група Інгульського райвідділу поліції, експерти.

Місце скоєння злочину огороджено, обставини і особи загиблих встановлюються. Той, хто стріляв затриманий на місці злочину.

За наявними даними, спільникові вбивці вдалося сховатися. У Миколаєві оголошено план "Перехоплення". Розшукується мікроавтобус "Мерседес Віто", на якому зник підозрюваний.

Разом з тим варто відзначити, що у четвер, 10 січня під Києвом стався шокуючий інцидент, пов'язаний із викраденням людини невідомими.

У повідомленні йдеться, що невідомі викрали людину на автомобілі Citroеn темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. Інцидент стався під Києвом в селі Святопетровское, правоохоронці ввели план "Перехоплення", однак поки що він не дав результатів.

Правоохоронцям стало відомо, що потерпілого звуть Микола Куликов, йому 24 роки.

Чоловіка схопили біля магазину пива "Хмільний" за адресою Богдана Хмельницького, 5. Торгова точка знаходиться поруч з ЖК "Петровський квартал". Його силоміць затягли в машину і зникли в невідомому напрямку.

Поліція продовжує пошуки автомобіля. Сестра і дівчина викраденого просять всіх допомогти пошуку і поширювати інформацію про марку авто і про викрадення. Живе Микола не поруч з місцем події, перебував там з робочих питань. Був одягнений в сіру куртку і сірі спортивні кросівки.

Очевидець встиг сфотографувати машину, на якій викрали Миколу. Це Citroen Space Tourer темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. У відкритій базі автомобільних номерів МВС державний номер машини Citroen 2016 року випуску, на якій викрали людину, не значиться. Отже, номери на авто "ліві". Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією, повідомити в поліцію.

Нагадаємо, страшна різанина сталася на очах у дитини.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві жорстоко розправилися із журналістами, багато знали.

Також "Знай.ua" писав, що у центрі столиці серед білого дня обчистили відомий банк.

У США чоловік влаштував розстріл людей на музичному фестивалі