10 років тому пара позичила своєму знайомому $40 тисяч під відсоток. Народний депутат Антон Геращенко опублікував у Facebook відео вбивства подружньої пари в Миколаєві біля Ленінського райсуду.

За інформацією депутата, 10 років тому пара позичила своєму знайомому $40 тис під відсоток, але боржник, як зазначає Ірина Геращенко, не виконав своїх зобов'язань з повернення грошей.

Сьогодні подружжя прийшли до суду, де розглядалося питання про стягнення боргу.

"Вбивця дочекався їх і холоднокровно застрелив з мисливської рушниці, після чого здався в руки поліції", - написала Геращенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ціна двох життів в Миколаєві - 40 тисяч доларів. Сьогодні в Миколаєві, на виході з будівлі суду була розстріляна подружня пара.

"10 років тому вони позичили своєму знайомому велику суму грошей під відсоток, але боржник не виконав своїх зобов'язань по поверненню боргу. Сьогодні невинно убієнні прийшли в суд за рішенням про стягнення боргу з відсотками. Вбивця дочекався їх і холоднокровно застрелив їх з мисливської рушниці, після чого здався в руки поліції. Решту свого життя він, судячи з усього проведе за гратами. 40 тисяч доларів і ненависть", - написав у Facebook Геращенко.

Нагадаємо, у Миколаєві затримали спільника жорстокого подвійного вбивці: втікав на "засвіченому" авто. У Миколаєві поблизу Варваровського моста затримали спільника подвійного вбивці.

Варто відзначити, що у середу, 30 січня поблизу будівлі Ленінського райсуду у Миколаєві невідомі розстріляли двох осіб.

Відомо, що правоохоронці вже затримали сина чоловіка, який і розстріляв чоловіка та жінку, які є мешканцями Одеси. Відзначається, що він щосили намагався втекти з місця злочину на автомобілі Mercedes Vito. Затриманого вже везуть у райвідділ, щоб допитати.

Як повідомляв "Знай.ua", розстріл біля суду у Миколаєві: копи схопили ймовірного вбивцю. У Миколаєві правоохоронці затримал чоловіка, який розстріляв подружжя поблизу районного суду.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст Михельсон висловився про перемир'я з Росією.