Російські окупанти намагаються приховати значні руйнування поблизу новозбудованого Кримського мосту. Проте очевидці діляться у соціальних мережах фотодоказми, які підтверджують, що "будівництво століття" простоїть недовго.

Зокрема, на ділянці єдиної дороги, яка веде до Кримського мосту, хаотично сповзають грунти, через прорахунки підрядної організації ТОВ "Стройгазмонтаж". Про це повідомляє волонтерське співтовариство InformNapalm.

У розпорядження українських розслідувачів потрапили секретні документи і фото, які напередодні пересилалися окупантами з Криму керівнику Федерального агентства залізничного транспорту РФ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Повторно нагадуємо, що бездіяльність щодо вирішення даного питання може спричинити за собою сповзання всього основного ходу автомобільної дороги і як наслідок - припинення транспортного руху по єдиному підходу до Кримського мосту", - сказано в документі.

Нагадаємо, російські окупанти своїм "будівництвом століття" Кримського мосту заважають не лише судноплавству, а й шкодять довколишньому середовищу.

Зараз Керченський підхідний канал стрімко міліє, що може становити загрозу для судоплавства каналу. Інформація підтверджується даними про фактичні глибини акваторії порту Керч, що надходять з капітанії.

За останною інформацією, Керченський підхідний канал восени 2015 року дозволяв проводити в Торговельний порт судна з осадкою до 8 метрів, а в січні 2019 року прохідна осадка суден зменшилася до 4.9 метрів.

Як повідомляв "Знай.ua", в окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". На окупованому півострові та зі сторони російської Тамані обвалилися штучно створені насипи. Причиною стали сильні снігопади, які обрушилися на Крим.

Раніше "Знай.ua" писав, що Україна забере у Росії Кавказ і Кубань силою. З історією не посперечаєшся.