У компанії "Нова пошта", яка надає послуги доставки та перевезень, пояснили інцидент з наркотиками в посилці.

Керівництво нагадало, що оператори не зобов'язані перевіряти вміст посилок. Також для користувачів повторно оприлюднили список речей, які заборонено надсилати, та випадки, коли можуть відмовити в пересиланні вантажу клієнту. Про це інформує ria-m.tv.

Раніше повідомлялося, що в Мелітополі розслідуються два випадки пересилання важких наркотиків через відділення "Нової пошти".

"Одну з посилок виявили ​​в Петровській виправній колонії №49, розташованій в Кіровоградській області. Там знаходилося майже 700 грамів макової соломки. Встановити особу, що відправило посилку правоохоронцям поки не вдалося", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Мелітопольські кур'єри також доставили метамфітамін у Запорізьке СІЗО №10.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження. Уже проведені експертизи та триває розслідування.

Крім того, "Нова пошта" надіслала офіційний коментар щодо інциденту.

"За правилами компанії "Нова Пошта" клієнти не мають права відправляти наркотичні речовини, вогнепальну зброю, комплектуючі, боєприпаси і вибухові речовини, азбест, вогненебезпечні, легкозаймисті речовини, радіоактивні елементи, отруйні речовини. Не можна перевозити балони з газом, автомобільні акумулятори, тварин, рослини, продукти харчування, які швидко псуються.

Згідно Публічного договору, розміщеному на офіційному сайті компанії, "Нова Пошта" не зобов'язана здійснювати перевірку змісту відправлення і відповідності упаковки особливостям відправлення, вимогам чинного законодавства і державним стандартам. Якщо ми бачимо підозрілі вантажі, відразу повідомляємо в компетентні органи. Нам важливо, щоб наші клієнти і співробітники були в безпеці", - повідомляється.

Нагадаємо, в суботу, 26 січня близько 16:40 на вулиці Товариській, що у Запоріжжі на відділення пошти зловмисник здійснив розбійний напад.

Як повідомляв Знай.uа, двадцять хуліганів показали російський характер: зловили трьох підлітків, поставили на коліна, побили, втекли.

Також Знай.uа писав, у Борисполі "вчитель англійської" з Марокко накинувся на прикордонника: відео.