У Кременчуцькому районі на трасі знайшли автомобіль з трупом приватного підприємця всередині. Небіжчик сидів на задньому сидінні, на його тілі виявлено численні ознаки насильницької смерті. Про подію стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Національної поліції в Полтавській області.

За даними правоохоронців, тіло виявили під час патрулювання на 96-му кілометрі траси Олександрія-Кременчук. Загиблому було 55 років, його знайшли в автомобілі Hyundai Santafe.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група встановила, що в автомобілі знаходиться труп 55-річного місцевого приватного підприємця з явними ознаками насильницької смерті", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальну справу за фактом умисного вбивства.

Нагадаємо, Труп у валізі в Дніпрі: подруга вбитої дівчини розкрила шокуючі подробиці її інтимного життя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дивіться: труп дівчини у валізі знайшли в Дніпрі, відео 18+

Подробиці життя Дарини Білоус, яка була знайдена в сміттєвому баку у валізі, шокували багатьох. Виявилося, що 19-річна дівчина з Дніпра дуже любила ходити "на побачення".

Про це розповіла подруга трагічно загиблої дівчини, передає телеканал "Україна".

Журналістка програми "говорить Україна" Анна Вусонь поспілкувалася з близькою подругою Дар'ї і дізналася, що загибла могла поміняти десяток хлопців за два тижні.

Дарка не відмовлялася брати у молодих людей гроші, часто ходила з ними в кафе і клуби. В ефірі телепрограми подруга розповіла, що Дарина брала її з собою.

"Мені це все не подобалося, звичайно, іноді мені навіть було страшно. Мало того, що це були незнайомі люди, так вона ще й упевнено йшла на зустріч, не маючи із собою грошей взагалі, могла сісти в машину і кудись поїхати. Ну, безстрашна людина, розумієте? Сьогодні поїхала в Київ, завтра — туди, післязавтра — сюди, не маючи грошей і повністю довіряючи людині, з яким вперше бачиться".

Нагадаємо, що з'явилися нові деталі життя 19-річної студентки Дарії Білоус, труп якої знайшли у валізі в Днипре. За словами знайомої дівчини, вона воліла чоловіків східної зовнішності.

Як повідомляв Знай.uа крик душі переселенки з Донбасу українців шокував: у мене є валізу і нікуди йти.

Також Знай.uа писав, тіла убитих в Харкові студенток відправили до Туреччини: рідні загиблих вдячні Україні.