У Харківській області сталася аварія. На трасі "Київ - Харків-Довжанський" мікроавтобус Mercedes Sprinter іпротараинив легковий автомобіль "Таврія", який стояв на узбіччі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківщини.

Інцидент стався у суботу, 2 лютого, близько 8 ранку. Відомо, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Саме від став винуватцем трагедії.

"26-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Таврія, який знаходився на узбіччі. У результаті зіткнення постраждали чотири людини. Одна жінка від отриманих травм померла на місці. 41-річний чоловік і 46-річна жінка з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в Харківську лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначається, легковик застряг у сніговому замені. Постраждалі внаслідок аварії перебували біля легковика та намагалися виштовхнути його.

Також травму голови отримав 26-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter. Водій автомобіля легковика та пасажир мікроавтобуса за медичною допомогою не зверталися.

Інформація про подію зареєстрована в журналі заяв та повідомлень Чугуївського відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

Нагадаємо, що в результаті страшної аварії у Києві біля цирку загинула мама популярної співачки з Одеси Ірини Ебралідзе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікар рятував постраждалих в ДТП, коли побачив свою наречену мертвою: історія, від якої ридає вся країна.

Як повідомляється, молода пара незадовго до цього обмінялася обручками для святкування весілля. Як наголошується, аварія сталася з вантажівкою і легковою машиною.