На індійській залізниці в штаті Біхар сталася страшна трагедія. Так, 11 вагонів швидкого потяга Seemanchal Express зірвалися з рейок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню індійського інформаційного агентства ANI.

За інформацією журналістів, в результаті аварії загинули сім людей, також відомо про 24 постраждалих. За інформацією індійських ЗМІ, трагедія сталася приблизно о 3.00 за місцевим часом. Відомо також, що поїзд рухався на повній швидкості.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

За попередніми даними, причиною інциденту став злам рейки в кінці залізничної станції. Через це перекинулися три вагони. Залізнична компанія виплатить 500 тис. рупій (близько 7 тис. доларів) сім'ям загиблих, 100 тис. (близько 1,4 тис. доларів) важко пораненим, і 50 тис. (близько 700 доларів) тим, хто отримав незначні травми.

Варто нагадати, що на трасі Київ-Одеса, через сильне псування дорожнього покриття і негоду сталася масштабна ДТП з шістьма автомобілями. Про це стало відомо з повідомлення Національної поліції Одеської області. Через зіпсоване покриття зіткнулися дві машини, а після цього в перешкоду на дорозі в'їхали ще чотири авто. В результаті один вантажівка врізалася у відбійник, одна вантажівка перекинулася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області сталася аварія. На трасі "Київ - Харків-Довжанський" мікроавтобус Mercedes Sprinter і протаранив легковий автомобіль "Таврія", який стояв на узбіччі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківщини. Інцидент стався в суботу, 2 лютого, близько 8 ранку.

Відомо, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Саме він став винуватцем трагедії. Зазначається, автомобіль застряг у сніговому заметі. Постраждалі внаслідок аварії знаходилися біля легковика і намагалися виштовхнути його.

Нагадаємо, зірку серіалу "Фізрук" екстрено госпіталізували.

Як повідомляв Знай.uа жахлива ДТП на площі Перемоги: суд заарештував водія.

Знай.uа писав, на дні Чорного моря знайшли страшну зброю Гітлера: світ застиг в очікуванні.