На околиці Києва загорілись склади, пожежу гасили більше доби.

Як повідомив Цензор.НЕТ з посиланням на сайт главку ГСЧС Києва, вогонь швидко поширювався по будівлі, так як в приміщеннях було багато горючих матеріалів і були відсутні протипожежні перегородки.

"Крім того, рятувальникам невчасно повідомили про виникнення пожежі. На території об'єкта відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання, тому, рятувальникам довелося прокладати магістральні лінії великої протяжності, але навіть і в тих пожежних гідрантах тиск недостатньо для ефективної ліквідації пожежі. Тому гасіння також здійснювалося за допомогою постійного підвезення води ", - повідомляють в ГСЧС.

Пожежні більше доби намагалися впоратися з вогнем. "Під час пожежі з будівлі рятувальники з ризиком для власного життя винесли 12 газових балонів, тим самим попередивши можливий вибух. Також відбулося руйнування двох перегородок в складській будівлі та частково зруйнована одна несуча стіна будівлі", - повідомляють в ГСЧС.

Пожежа була ліквідована 3 лютого о 14:28. Інформація про жертви і постраждалих не надходила. Причина загоряння з'ясовується.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в Греції в суботу, 2 лютого, прогримів вибух у ресторані міста Каламата на півострові Пелопоннес. Під час вибуху загинули принаймні троє людей, ще один отримав поранення. Інцидент стався близько 21:15, коли в закладі було багато відвідувачів. За даними рятувальників, вибухнуло газове обладнання на кухні закладу. Жертвами події стали власник ресторану і двоє співробітників.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 24 листопада, в Індустріальному районі Дніпра сталася масштабна пожежа в кафе. Про це повідомляє прес-служба ГСЧС України в Дніпропетровській області. Зараз вже відомо, що пожежа сталася в кафе, що розташовується на другому поверсі будинку. Відзначається, що на момент прибуття пожежа знищила сауну і банкетний зал на площі близько 60 квадратних метрів. Також відомо, що вогонь пошкодив підвісну стелю, техніку та торгівельне обладнання на площі 250 кв.м.

Також "Знай.ua" повідомляв, що в мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченко на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, сталося загоряння.