Нацполіція Дніпропетровської області повідомляє, що двоє невідомих підпалили кафе в той момент, коли всередині знаходилися люди. Інцидент стався в Дніпрі на Соборній площі близько сьомої години вечора.

"Встановлено, що двоє невідомих кинули в кафе дві пляшки з невідомою речовиною, яке в подальшому загорілося", - пишеться в повідомленні.

В результаті спалаху постраждали три людини - жінки отримали опіки рук.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею за умисне знищення або пошкодження майна (ч. 2 ст. 194 КК). Їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Інформатор опублікував відео, зняте в приміщенні в момент підпалу.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В Днепре неизвестные подожгли кофейню Heisenberg: посетители получили ожоги

В Днепре неизвестные подожгли кофейню Heisenberg: посетители получили ожоги

Geplaatst door Информатор op Zondag 3 februari 2019

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Греції в суботу, 2 лютого, прогримів вибух у ресторані міста Каламата на півострові Пелопоннес. Про це повідомляє Greek reporter. Під час вибуху загинули принаймні троє людей, ще один отримав поранення. Інцидент стався близько 21:15, коли в закладі було багато відвідувачів. За даними рятувальників, вибухнуло газове обладнання на кухні закладу. Жертвами події стали власник ресторану і двоє співробітників.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", в українській столиці стався страшний інцидент. Так, в мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченко на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, сталося загоряння. Відомо, що пожежа утворився приблизно о 21:40. У квартирі проживала 53-річна жінка, якій не вдалося врятуватися в результаті пожежі. Як повідомляють мешканці багатоквартирного будинку, минулої ночі у загиблої помер чоловік. Крім цього, в квартирі перебували собака і кіт. Пес, на жаль задихнувся, а кота пожежникам вдалося врятувати. Як розповідають рятувальні бригади, в результаті страшного пожежі квартира повністю вигоріла, а під'їзд затягнув їдкий дим. Пожежникам довелося евакуювати весь під'їзд багатоквартирного 5-поверхового будинку.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Китаї сталася трагедія біля великого підприємства. В результаті потужного вибуху поблизу хімічного заводу в північній провінції Хебей постраждало півсотні людей.