На проспекті Свободи у столиці, в одній із квартир сталася п'яна бійка.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що у результаті п'яної бійні було поранено відразу кількох осіб. Відомо, що сама подія відбулась на проспекті Свободи, 8/28.

Крім того відзначається, що бійня розпочалась, коли один із гостей назвав присутню дівчину доволі поганим словом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Таким чином у цій квартирі виявилися п'ятеро: господар Олег (1987 року народження), Майя (1993 року народження), "колишній хлопчик" Майї Денис (1990 року народження), справжній чоловік Майї Рома (1990 року народження) і брат Майї Славік (найбезпечніший персонаж). Коли гості добряче навалилися - почали згадувати минулі любовні історії. Тоді, "колишній хлопчик" назвав даму "с*кою". За мадам заступився чоловік і почалася "бійня". В результаті, в цьому особняку, двоє людей з ножовими пораненнями і ще один побитий (руки і голова)", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим варто відзначити, що відомий російський актор Федір Добронравов, який популярний у тому числі завдяки участі в серіалі "Свати", потрапив у лікарню. Варто зазначити, що чоловіка занесено в перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Повідомляється, що причина госпіталізації неабияка – актор відчуває серйозні проблеми зі здоров'ям.

Відомо, що минулого тижня скандальний актор опинився на лікарняному ліжку, при цьому його тиск перевалив за 200, а загальний стан медиками оцінювався як передінсультний. При цьому все сталося незадовго до виступу в Тулі, в якому повинен був брати участь артист. Там за кілька хвилин до початку повідомили: "На сцені будуть всі заявлені артисти, крім Добронравова. Він серйозно захворів…".

Як відомо, у минулому році актор вже переніс інсульт, при цьому на той час він провів на лікарняному ліжку більше місяця.

В'їзд на українську територію Федору Добронравову СБУ заборонила 22 листопада 2017 року. Причиною для такого рішення виступило те, що актор неодноразово відвідував тимчасово окупований російськими бойовиками Крим і публічно підтримував протизаконну анексію півострова. Держкіно, в свою чергу, заборонило показ всіх сезонів серіалу "Свати" в Україні.

Нагадаємо, охоронці кийками забили чоловіка, поліція навіть не ворухнулась.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Києва орудують банди підлітків.

Також "Знай.ua" писав, що озвірілі бойовики розстріляли катафалк і кладовище на Донбасі.

21-річна дівчина п'яна за кермом знесла паркан у Рівному та ледь не позбивала людей