Це сталося це 5 лютого після того, як окупанти здійснили спробу атаки, повідомляє 24 канал.

Як зазначає офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" окупанти намагалися наблизитися до передових позицій українських військових. Також вони мали намір захопити спостережний пост на напрямку Сокільники – Кримське, що на Луганщині.

Воїни ОС, зі свого боку, дали ефектну відсіч ворогу, застосовуючи вогневі засоби та протитанковий підрозділ. Останній здійснив пуск керованої ракети українського протитанкового ракетного комплексу "Стугна-П" по ворожій броньованій машині. У підсумку її було знищено разом із екіпажем.

#200_бригада #адекватна_відповідь Українські військові знищили бойову машину російських окупантів 5 лютого, під прикриттям мінометного вогню, російські найманці, застосовуючи броньовану бойову машину, здійснили спробу наблизитися до передових позицій українських захисників та захопити спостережний пост на напрямку Сокільники – Кримське, що на Луганщині. Для відсічі нападу наші військові задіяли чергові вогневі засоби та протитанковий підрозділ, який здійснив пуск керованої ракети українського #ПТРК "Стугна-П" по ворожому броньованому об’єкту та знищив його разом з екіпажем. Втрати ворога склали: Бойова броньована машина, 2 вбитих та 8 поранених. За #репост подяка від воїнів ОС! https://m.youtube.com/watch?v=HpXXODHXJeM Все буде Україна і перемога за нами!🇺🇦 Штирлиц - инфо / shtirlitz.info

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Woensdag 6 februari 2019

Також Анатолій Штефан опублікував відео знищення машини броньовика окупантів.

За даними розвідки, 5 лютого чотирьох окупантів було ліквідовано та одинадцять бойовиків отримали важкі поранення. Окрім бойової машини противника, українські військові знищили ще позашляховик.

Загалом упродовж цієї доби проросійські найманці здійснили 12 обстрілів українських позицій, внаслідок чого один воїн Об'єднаних сил зазнав поранення.

Нагадаємо, лікарні Києва заполонили важкопоранені військові.

Як повідомляв "Знай.ua", легендарний сапер поділився подробицями завдань на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що волонтери терміново звернулися до українців за допомогою.