В Одеській області грабіжники розбилися ДТП, тікаючи з місця злочину з награбованим. Карма наздогнала зловмисників сама – поліція не встигла втрутитися. Про цікавий випадок з трагічним фіналом написав начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

У ніч з 6 на 7 лютого троє грабіжників проникли в приватний будинок у селі Білгород-Дністровського району. Вони випиляли металеву решітку, зламали вікно і проникли в приміщення. Господарі були вдома, зловмисники побили і зв'язали їх, а потім викрали $12000, ₴30000 і ювелірні прикраси.

Після пограбування злочинці, рухаючись по трасі Одеса-Київ на автомобілі Москвич-2141, потрапили в ДТП через ожеледицю. У результаті аварії один злочинець загинув на місці, двоє отримали тілесні ушкодження. При огляді місця події машині були знайдені викрадені гроші і ювелірні прикраси.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

При цьому Аброськін підкреслив, що першу невідкладну допомогу бандитам надали «звичайні громадяни, над якими вони звикли знущатися».

Нагадаємо, Зайцева не була під наркотиками: нові подробиці перевернуть все справа.

Під час слухання справи Олени Зайцевої, яка за кермом "Лексуса" в Харкові збила людей, експерти ооголосили, що вона не була під дією наркотиків. Про це в ефірі "112" повідомив журналіст.

Зайцева могла запобігти смертельне ДТП: експертиза розставила все на місця

В суді вислухали експертів, які проводили додаткову експертизу щодо ймовірного наркотичного сп'яніння Зайцевої. Вони погодилися, що в організмі водія були виявлені наркотичні речовини.

Стало відомо, що в організмі Зайцевої не було опіатів, але були виявлені інші речовини, такі як кодеїн, фенобарбітал і анальгін. Перші два - наркотики, але в тих дозах, в яких вони були, експерти зробили висновки, що це залишки лікарських препаратів.

По мимо цього журналіст "112" зазначив, що представники слухання сказали, що готові переходити до судових дебатів. Однак на сьогоднішньому слуханні були присутні не всі учасники, тому якщо на наступному погодяться перейти до дебатів і вони, то тоді судове слухання перейде на іншу стадію.

Читайте також: "Карма" Зайцевої: в Харкові сталося кілька трагічних ДТП, замішані мажори

Дивіться: в Одеській області грабіжники потрапили в ДТП після пограбування