У Запоріжжі безвісти пропала школярка - 14-річна Лілія Нікіфірова, яка вчиться в школі №75 у Запоріжжі. Дівчинка пішла з дому гуляти 7 лютого близько 15.10. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо.

Прикмети: зріст близько 1.5 м, коротке темно-русяве волосся, блакитні очі. Про це повідомляє портал "Газета".

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження або стан дівчини, прохання звертатися за телефонами 061 239 74 83, 050 724 09 60 або 102.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", з'явилися нові подробиці шокуючого скандалу в Києві між знахабнілим маршрутника, який змусив жінку, чий син загинув на Донбасі, оплатити проїзд. Про це повідомляють побратими загиблого в соціальних мережах. У повідомленні говориться, що в середу, 6 лютого, представники "Союзу ветеранів АТО Святошинського району столиці" прийшли до офісу підприємства-перевізника, щоб провести роз'яснювальну бесіду через поведінку водіїв.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що в Запорізькій області зникла дитина. Дестілетній хлопчик відправився погуляти і не повернувся додому, повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області. З огляду на підвищену останнім часом криміногенну обстановку в Україні, спокою це батькам не додало. Інцидент стався в місті Мелітополь. У четвер, 7 лютого, близько 9:40 у поліцію із заявою про зникнення дитини звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що минулого вечора її 10-річний онук пішов гуляти біля свого будинку на вулиці Університетській та зник.

Крім того, як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на Березняках у Києві чоловік зумів врятувати дівчинку разом з бабусею, які провалилися під лід. Інцидент стався ввечері в четвер. Очевидець події не став розгубився і відразу ж вирішив кинутися на допомогу. "Сьогодні врятував життя двом людям. Пішли ввечері з сином на прогулянку до Тельбін і не доходячи ста метрів до гірки, з якої планували спускатися, побачив, як на шаленій швидкості до озера мчить дівчинка на тарілці. В наступний момент дівчинка вже ковзала по льоду і вилетіла в ополонку. За нею побігла її бабуся, стала на край льоду, щоб дістати з води внучку і провалилася ", - розповідає герой.