На Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі.

У п'ятницю ввечері, 8 лютого, сталася пожежа. Пожежа почалась о 18:39, а рятувальники її ліквідували о 19:30, проте за цей час загинуло 3 людини.

На сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій пишуть, що вогонь охопив 25 квадратних метрів, а також для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС.

Нещодавно пожежа трапилась у Запорізькій області у приватному будинку. Знайшли загиблими 3 людей – батька і двох дітей. Під час пожежі мати повісилась за будинком.

Нагадаємо, у Києві житловий будинок охопило пекельне полум'я: десятки пожежників не змогли врятувати людей. Рятувальники отримали виклик о 9:16. Прибувши на місце, вони виявили, що горить кімната на другому поверсі приватного будинку. Під час операції пожежники виявили труп 62-річного чоловіка. У результаті пожежі закопчено стіни та стелю кімнати, також згоріли особисті речі та меблі мешканця. Причина пожежі та обставини загибелі чоловіка встановлюються правоохоронними органами. За попередніми даними, чоловік вживав спиртні напої та палив у приміщенні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у столиці вибухнула вантажівка. За даними МВС, в результаті вибуху пошкоджено декілька житлових будинків. Згідно з повідомленням, вибух стався в районі, де розташовані офіси зарубіжних громадських організацій, а також проживають іноземці. За попередніми даними, вибуховий пристрій був встановлений на вантажівці. В результаті вибуху пошкоджено декілька житлових будинків.

Також Знай.ua писав, що у центрі Києва поліцейський напав на школярку: дивом врятували перехожі. Наприкінці року один в одному зі скверів Києва поліцейський здійснив напад на 12-річну дівчинку. Представник правоохоронних органів забрав у неї мобільний телефон та спробував втекти, проте його затримали перехожі. Сержантові Нацполіції Києва, якому всього 22 роки, загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі за статею 187 Кримінального кодексу України. Зараз сержант перебуває під вартою.