Вчора, в п'ятницю 8 лютого, в Хмельницькій області сталася надзвичайна подія: прямо під час руху загорівся пасажирський мікроавтобус. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Надзвичайна подія сталася біля села Голозубинці Дунаєвецького району. Інформацію надало видання "Страна"

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено моторний відсік та салон автомобіля. Пожежні локалізували пожежу о 15:42 та ліквідували о 15:45.

"Травмованих і загиблих на місці події не було. Передбачувана причина пожежі - недоліки конструкцій агрегатів транспортного засобу", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На момент загоряння авто в салоні знаходився тільки водій.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що в Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot. Про це повідомили очевидці з місця події, пише" Інфоматор ". Аварія сталася в суботу, 9 лютого, близько 12:20. Відомо, що автомобіль Mercedes рухався по смузі руху громадського транспорту на великій швидкості. Peugeot повертав з середньої смуги на вулицю Кирилівську. Mercedes не пропустив його, вдаривши в бічну частину. Водій Peugeot намагався уникнути зіткнення. Він ухилявся, вилетів на підвищення і ча ался в дерево. А Mercedes на великій швидкості врізався в стовп на узбіччі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в результаті лобового зіткнення поїздів між містами Манреза і Сан Бісенс-да-Кастальет в провінції Барселона загинула одна людина і 105 постраждали. Страшна аварія сталася в п'ятницю, 9 лютого. Женералітат (уряд) Каталонії підтвердив загибель машиніста одного з поїздів. Відомо, що шість чоловік після аварії знаходяться в украй важкому стані, стан ще 15 менш загрозливе. 37 осіб були незначно поранені, а 47 постраждали медики надали допомогу на місці і вони змогли покинути місце аварії самостійно.

Також "Знай.ua" писав про те, що на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах легкий літак з п'ятьма пасажирами на борту врізався в замет. Інцидент стався в п'ятницю, 8 лютого. Літак з п'ятьма пасажирами на борту здійснив посадку і їхав по злітно-посадковій смузі. Однак пілот не зміг своєчасно загальмувати, і повітряне судно буквально врізалося в сніговий замет на фініші злітно-посадкової смуги.