У Києві сталася страшна ДТП з постраждалими. В аварію потрапили два автомобілі, пише dtp.kiev.ua. Нещастя сталося ввечері неділі, 10 лютого. На Броварському проспекті біля станції метро Гідропарк, один з автомобілів перекинувся – всередині затиснуті люди.

"В перевернутому авто затиснуті люди", – йдеться у повідомленні.

В результаті, проїхати по проспекту у бік право берега практично неможливо.

На місце викликали медиків, рятувальників і правоохоронців. Останні встановлять причину, винуватця і обстятельства ДТП. Подробиці аварії з'являться пізніше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що два потяги зіткнулись лоб у лоб на божевільній швидкості: рятувальники не встигають діставати жертв.

У п'ятницю, 8 лютого, відбулося зіткнення двох поїздів, в результаті якого одна людина загинула.

Згідно з попередніми даними рятувальників, 76 пасажирів відбулися легкими пораненнями, близько 16 людей отримали травми середньої тяжкості і як мінімум 2 пасажира серйозно поранені.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Кемеровській області автобус, що перевозив гірників, перекинувся і впав з обриву. В результаті катастрофи загинули 6 осіб, ще 16 отримали пошкодження різного ступеня тяжкості. Згідно з інформацією правоохоронців, висота, з якої впав автобус, становить близько 10 метрів. Четверо з госпіталізованих перебувають у реанімації у важкому стані. Інші госпіталізовані з ушкодженнями середнього ступеня тяжкості. За даними прокуратури, всього постраждало 18 людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Запоріжжі на набережній сталася аварія, в результаті якої постраждало дві людини. Згідно попередньої інформації, зіткнулися "ВАЗ" і "Ауді". У поліції повідомили, що водій “Ауді” рухався по набережній у бік вулиці Українська та врізався у "ВАЗ", оскільки не переконався в безпеці маневру. Останній в результаті удару вилетів на узбіччя і вдарився об електроопору.

Також "Знай.uа" писав, що в Івано-Франківській області поїзд зійшов з рейок, після чого зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок пригоди водій автомобіля був госпіталізований.

Нагадаємо, раніше ми писали, що київський господар життя влаштував з копами погоню і знищив іномарку.

10 лютого в Києві за адресою Кловський узвіз, 18 сталося ДТП. Porsche Cayenne влетіло в Suzuki Baleno, який був припаркований на тротуарі. ДТП сталася приблизно 04:30.