У понеділок, 11 лютого, стало відомо про моторошне убивство неповнолітньою дівчиною власного вітчима на Полтавщині.

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на прес-службу поліції області.

У повідомленні йдеться, що у Кременчуці Полтавської області в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Вадима Пугачова 15-річна школярка зарізала 35-річного вітчима.

Кривава трагедія сталася в неділю, 10 лютого.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Правоохоронці розповідають, що між дівчиною та вітчимом виник конфлікт, який закінчився різаниною.

"У цей час вся сім’я була в зборі і перебувала на кухні. Між членами сім’ї, за словами сусідів, частенько виникали конфлікти – вони не раз чули лайку між ними. Між 35-річним вітчимом і його 15-річною падчеркою сварка виникла через гроші. Дівчинка нібито хотіла жити на "широку ногу", але дорослі не могли дати того, чого вона хотіла. у якості останнього аргументу школярка схопила лежав на столі кухонний ніж і вдарила ним чоловіка в область серця. Поранення виявилося смертельним. до приїзду “швидкої “, яку викликала мама дівчинки, потерпілий помер", – розповіли в поліції.

швидка
швидка

Правоохоронці затримали малолітню вбивцю на виході з під’їзду. Вона зізналася в скоєному злочині.

Оскільки кримінальна відповідальність в нашій країні настає з 14 років, майбутні 8-12 років дівчинка може провести в ізоляції від суспільства.

З мамою школярки працює слідство. До жінки також виникло багато питань.

Нагадаємо, жителька Черкас Наталя Ковалевська вбила власну 14-річну доньку. Правоохоронцям пояснила – через релігійні переконання.

поліція
поліція

У прес службі МВС України у Черкаській області повідомили, що 30 квітня пізно увечері до Золотоніського райвідділку зателефонувала 43-річна Черкащанка. Зізналася у вбивстві власної доньки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, моторошна звістка про криваве убивство на Харківщині 15-річної дівчини сколихнула всю Україну.

У повідомленні йдеться, що мешканка селища Бабаї на Харківщині 15-річна Аліса Онищук зникла вранці 2 листопада дорогою на навчання.

Також Знай.ua писав про те, що за кілька годин до Нового року у Вінниці було вчинене моторошне вбивство.