Увечері 9 лютого в Одеській області сталося вбивство. Батько зарізав власну дочку, розповідає видання podrobnosti.ua. Кровопролиття сталося на перехресті вулиць Соборної та Суворова, біля бювету. Жертві 35 років, її звали Надія Буимова. Рідний батько завдав їй численні травми, які виявилися не сумісні з життям – жінка померла на місці.

"Конфлікт між загиблою і батьками виник на побутовому ґрунті, ще восени минулого року. Була зустріч в районі бювету запланованої або випадковістю, сказати складно. Надя приїхала на автомобілі Renault Clio, який належить її чоловікові. У час розмови "татусь" - Юрій Миндов, який раніше двічі судимий, раптово вихопив ніж і завдав їм дочки безліч ударів", - розповіли місцеві жителі.

Жінка чинила шалений опір вбивці – так кажуть очевидці події. Зокрема, у Надії численні поранення рук, ніг і шиї.

В спині у Надії залишилося стирчати знаряддя вбивства – ніж.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сам Миндов після вбивства залишився на місці злочину, де його і затримали поліцейські.

На місці злочину працює слідчо-оперативна група і експерти. Збираються докази, опитуються свідки - з'ясовують всі обставини того, що трапилося, Вбивця дає свідчення у Овідіопольському відділі поліції. Готується постанова про його затримання в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що молоду співачку застрелили на сцені: носила дитину під серцем.

Молоду співачку застрелили прямо на сцені під час її виступу. Спочатку 24-річну жінку принизили, а після жорстоко і холоднокровно вбили.

Відомо, що інцидент стався на весіллі в місті Ларкана, в Пакистані. Там співачка Саміна Самун виступала перед гостями в якості запрошеної артистки.

Жінка сиділа на стільці і співала. Тоді один з гостей наставив на виконавицю пістолет і наказав встати і танцювати, а не співати сидячи. Але Саміна відмовлялася встати.

За інформацією правоохоронців, жінка була вагітна і перебувала на 6 місяці вагітності.

Також ми раніше писали, що похорон Децла порушив страшний інцидент: тисячі фанатів налякалися до смерті.

Знай.uа також повідомляв, що чотирирічний хлопчик граючись вистрілив в обличчя з пістолета вагітнійматері. Хотів бути "як тато".

Дивіться: батьки вбили чотирирічну доньку за відмову обідати