Стало відомо, що під Москвою в будинку відомого шансоньє Осі Солнцевського сусіди знайшли мертву жінку. Про це пишуть Акценти.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в неділю, 10 лютого в селищі Толстопальцево (Нова Москва, район Внуково). Так, на вулиці Чехова, де стоїть будинок, який належить зірці московського шансону Осі Солнцевському, було виявлено труп.

Ося Солнцевский

Вранці наступного дня в поліцію зателефонувала жінка і сказала, що всередині цього будинку знаходиться тіло жінки.

Варто відзначити, що досі невідомо, яким чином у тому будинку виявилося тіло мертвої жінки. Зараз у московській поліції встановлюють особу загиблої та причини її смерті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Києві знайшли тіло мертвої жінки в клумбі. Медичні працівники, які приїхали на виклик, констатували смерть, а також відзначали, що на тілі є явні сліди насильства: синці та подряпини на руках, ногах.

Як повідомили сусіди, в квартирі часто відбувалися посиденьки з алкоголем і бійки. За словами власника квартири, він здавав в оренду квартиру, але цю жінку бачив вперше в житті. Також відомо, що близько 11 години мешканці будинку бачили, як жінка сиділа на підвіконні.

Нагадаємо, що в ніч з 8 на 9 лютого в одному з дворів Києва на вулиці Павла Чубинського знайшли бездиханне тіло чоловіка. Труп знайшли перехожі і відразу ж викликали медиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у канадській провінції Квебек у результаті потужної пожежі загинуло 3 людини. Відомо, що пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві хлопчик без куртки плавав на крижині на Русанівському каналі. Місцеві жителі помітили юного екстримала і викликали рятувальників. Співробітники ДСНС прибули на місце за 5 хвилин. Вони зняли хлопця і доставили на берег.

Дивіться: На Полтавщині в школі знайшли закривавлений труп