Так званий «Депутат парламенту» так званої «ДНР» Наталія Чекарева повідомила, що процес відновлення зруйнованого війною окупованого Дебальцеве заморожений через відсутність фінансування.

Як повідомила НАРОДНА ПРАВДА, про це в Twitter написав український журналіст Денис Казанський, додавши відповідне відео.

«Депутат« парламенту »ДНР Наталія Чекарева про ситуацію з відновленням Дебальцеве: процес відновлення зупинений, грошей немає. Сорян, хлопці, все на Сирію пішло, а «російський Донбас» нехай живе тепер в г ** ні і руїнах. Йому ж ніхто нічого не обіцяв », - підписав відео автор публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua" раніше, батько сумно відомого президента Російської Федерації Володимира Путіна, Володимир Спиридонович Путін, передав синові напади агресії у спадок. Маловідомий факт із біографії родини Путіних розкопав редактор сайту "Путінізм" Артем Круглов. Чоловік захоплюється тим, що видобуває реальні факти про Путіна, які не можуть бути віддані широкому розголосу з відомих причин. Так, Круглов, даючи інтерв'ю журналістам Радіо Свобода, розповів, як одружилися батько і мати Путіна. Біля витоків їх сім'ї встала не взаємне кохання, а каліцтво.

Також "Знай.ua" писав про те, що перед виборами в Україні Путін всіляко намагатися розділити українське суспільство і дискредитувати небезпечних для Кремля кандидатів. Про це заявив представник Українського конгресового комітету Америки Андрій Добрянський, пишуть ЗМІ. У повідомленні говориться, що Кремль може "підкидати" інформацію під виглядом "боротьби з корупцією", щоб збурити суспільство. Росія також може спробувати "посилити" деяких дійсних борців з корупцією, вважає експерт. Добрянський зазначив, що Путін в результаті своїх дій по відношенню до України протягом останніх років об'єднав, а не роз'єднав народ. Експерт констатує, що "все більше українців бачать Росію ворогом, а не близьким другом".

Як повідомляв "Знай.ua", колишній народний депутат від Партії регіонів і екс-лідер вигаданої кремлівськими політтехнологами "Новоросії" Олег Царьов зізнався, що Росія зазнала фіаско в Україні.