Це сталося в неділю, 10 лютого.

Між ними виник конфлікт, який закінчився трагедією. Про це розповіла прес-офіцер Кременчуцького міського відділу поліції Анна Васенко, пише Політека.

Поліція
Поліція

“У цей час вся сім’я була в зборі і перебувала на кухні. Між членами сім’ї, за словами сусідів, частенько виникали конфлікти – вони не раз чули лайку між ними. Між 35-річним вітчимом і його 15-річної падчеркою сварка виникла через грошей. Дівчинка нібито хотіла жити на “широку ногу”, але дорослі не могли дати того, чого вона хотіла. у якості останнього аргументу школярка схопила лежав на столі кухонний ніж і вдарила ним чоловіка в область серця. Поранення виявилося смертельним. до приїзду “швидкої “, яку викликала мама дівчинки, потерпілий помер”, – розповіли в поліції.

Правоохоронці затримали малолітню вбивцю на виході з під’їзду. Вона зізналася в скоєному злочині.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оскільки кримінальна відповідальність в нашій країні настає з 14 років, майбутні 8-12 років дівчинка може провести в ізоляції від суспільства.

Поліція
Поліція

З її мамою теж працює слідство. До жінки також виникло багато питань.

Нагадаємо, як писав Знай.ua у понеділок, 11 лютого, стало відомо про моторошне убивство неповнолітньою дівчиною власного вітчима на Полтавщині.

У повідомленні йдеться, що у Кременчуці Полтавської області в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Вадима Пугачова 15-річна школярка зарізала 35-річного вітчима.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що вечері 9 лютого в Одеській області сталося вбивство. Батько зарізав власну дочку. Кровопролиття сталося на перехресті вулиць Соборної та Суворова, біля бювету. Жертві 35 років, її звали Надія Буимова. Рідний батько завдав їй численні травми, які виявилися не сумісні з життям – жінка померла на місці.

"Конфлікт між загиблою і батьками виник на побутовому ґрунті, ще восени минулого року. Була зустріч в районі бювету запланованої або випадковістю, сказати складно. Надя приїхала на автомобілі Renault Clio, який належить її чоловікові. У час розмови "татусь" - Юрій Миндов, який раніше двічі судимий, раптово вихопив ніж і завдав їм дочки безліч ударів", - розповіли місцеві жителі.