У ніч з понеділка на вівторок, 12 лютого, в Києві на проспекті Перемоги в одному з дворів багатоповерхівки спалахнула автівка Toyota Land Cruiser.

Інцидент стався близько 2:00 ночі, повідомляє Інформатор.

У повідомленні уточнюють, що машина загорілася близько 1:50, за годину після того, як водій приїхав додому та припаркувався.

Пожежники, які прибули на місце, оперативно локалізували та ліквідували пожежу, однак врятувати Land Cruiser не вдалося, автівка вигоріла до тла.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Крім двох машин ДСНС, які займалися ліквідацією пожежі, на місці події перебували медики, а також поліцейські. Наразі поліція перевіряє версію про підпал авто.

Потерпілим виявився депутат Київської міської ради, член партії "Свобода". За його словами, інцидент пов'язаний з його політичною діяльністю. Так, кілька місяців тому на чоловіка вже було скоєно напад. Зараз же, запевняє народний обранець, політичні конкуренти вирішили підпалити авто, яке належить його матері.

Нагадаємо, автомобіль адвоката Валентина Рибіна в підземному паркінгу будинку підпалили невідомі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню самого правозахисника в соцмережі Facebook, де він опублікував знімки згорілої машини.

Нагадаємо, що адвокат Рибін відомий тим, що захищає права осіб, яких підозрюють у співпраці з Росією проти України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Новограді-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів. Про це передає TCH.

Як повідомляють сусіди, чоловік підпалив будинок і сів на сходах. Оточуючі намагалися до нього підійти, але у відповідь звучали постріли.

"Він почав стріляти в людей. Хто знає, скільки у нього патронів і що у нього в голові", - каже сусід Володимир Даниленко.

Також Знай.ua писав про те, що у Полтаві за одну ніч згоріло 6 автомобілів.