У російському аеропорту сталася НП після приземлення літака, пише Politeka.

Інцидент трапився у вівторок, 12 лютого. П'ять чоловік постраждали внаслідок падіння з трапа при посадці в літак в Барнаулі, троє з них госпіталізовані. Повідомлення про це розміщено на сайті прес-служби мінтрансу Алтайського краю.

"Відбулося складання трапа, в результаті чого постраждало п'ять пасажирів, двом госпіталізація не знадобилася. Три людини знаходяться в Крайовій клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Адміністрація аеропорту приносить свої вибачення і гарантує надання всього комплексу медичних послуг", - йдеться у повідомленні.

В аеропорту заявили, що причиною інциденту став прихований дефект трапа.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними крайового мінтрансу, адміністрація повітряної гавані видала указ про проведення позачергової перевірки технічного стану всіх трапів. Формується комісія для встановлення причин інциденту.

Трап пройшов перевірку, згідно з регламентом, у жовтні 2018 року. Претензій до його стану не виникло.

Зараз повітряне судно з двогодинною затримкою вилетіло з Барнаула в Москву.

[quote author=""]"Виліт повинен був відбутися в 07:30 (02:30 за Києвом). Літак "Уральських авіаліній" вилетів у 09:38 (06:38 за Києвом). Зараз комісія веде перевірку

Зазначимо, камери відеоспостереження зафіксували момент падіння шести пасажирів з трапа літака "Уральських авіаліній" в Барнаулі.

Нагадаємо, у Мурманській області Росії впав військовий літак стратегічний ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Канада і Сполучені Штати Америки для термінового перехоплення двох російських стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-160, які нахабно увірвалися в канадську зону ідентифікації ППО, підняли в небо військову авіацію.

Також Знай.ua писав про те, що у Мурманській області розбився надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3.