В окупованому Криму переховали захоплені в Азовському морі російськими силовиками кораблі українського флоту.

Так, малі броньовані артилерійські катери ВМС України "Нікополь" (P176) і "Бердянськ" (U175) - перемістили і замаскували. Інформацію підтвердили знімки "Крим.Реалії".

Раніше кораблі українського флоту окупанти тримали в кінці причальної стінки акваторії Керчі. Ця територія підконтрольній ФСБ РФ. Станом на 11 лютого, дислокація захоплених судів була змінена.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Катери виявили ближче до берега, де їх закрили з боку моря російськими військовими кораблями. На знімках також видно, що окупанти спробували заховати суду маскувальною сіткою," - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що там же знаходиться і український буксир "Яни Капу" (А947), номери якого вдалося побачити за російськими судами.

Нагадаємо, про підготовку Російською Федерацією окупації Криму українські спецслужби повідомляли владу ще до президентства Віктора Януковича.

За словами офіцера СБУ, це було саме "на стику зміни влади". Але згодом до управління державою прийшов Віктор Янукович, який згорнув всі програми протидії російським спецслужбам. Про це розповіла заступниця Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ, полковниця Юлія Лапутіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа": блогер показав скріншоти листування з російським чоловіком, який з якоїсь причини надумав іти добровольцем на Донбас. Безграмотному, який бажає скоріше побачитися з предками, на щастя, не допомогли, після чого його обсміяли в мережі.

Також "Знай.uа" писав, що рейтинг господаря Кремля стрімко котиться вниз. З цієї причини Путіну в поспіху шукають хоч якусь позитивну новину, щоб він зміг задобрити росіян.