Про жахливий інцидент на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей. Чиновник розповів, що вже звернувся до правоохоронців, щоб притягнути винних до відповідальності. Вбивці собак забувають про все святе, роблячи таку чорну справу...

"Звернувся до правоохоронців, щоб притягнули до кримінальної відповідальності "живодьорів", які масово труять собак в місті. Лише за останній місяць в страшних муках та конвульсіях померло більше тридцяти тварин", - пише чоловік.

За його словами, жертвами вбивць також стали три собаки, які були стерилізовані та жили біля будівлі департаменту ЖКГ. Експертиза підтвердила, що це отруєння!! Камери відеоспостереження зафіксували жінку, яка кидала щось собакам і пізніше вони померли.

"Прошу волонтерів, небайдужих чернівчан бути пильними і повідомляти про факти отруєння чотирьохлапих в поліцію та в міський Центр стерилізації тварин (095) 526 00 45", - додав він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звернувся до правоохоронців, щоб притягнули до кримінальної відповідальності "живодьорів", які масово труять собак в...

Geplaatst door Володимир Бешлей op Maandag 11 februari 2019

Нагадаємо, на Волині масово потруїли собак: нещасні тварини билися в конвульсіях посеред вулиці.

Мешканці селища Локачі на Волині вранці на вулицях виявили жахливу знахідку. Тіла мертвих тварин лежали просто на асфальті, було серед них і цуценя. Люди звинувачують у вбивстві безпритульних тварин селищну владу, але там від звинувачень відхрещуються.

Собака не могла відійти від свого мертвого цуцика, і раз за разом торкалася його лапою, намагаючись підняти. Місцева зоозахисниця Світлана Зінчук впевнена – щеня отруїли.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сімейна сварка закінчилася трагедією: розібравшись з матір'ю, батько-збоченець скалічив життя маленької доньки.

Також "Знай.uа" писав, що собаки ненавидять дітей: топ-10 найагресивніших порід собак.