Про прикрий інцидент повідомили у Пісочинській селищній раді. Як виявилось, уночі 12 лютого стався прорив водопровідної труби високого тиску. Аварія трапилась недалеко Пісочинського ліцею "Мобіль". Через прорив у мікрорайоні повністю відсутнє водопостачання.

"Працівники КП "Харківводоканал" виявляють проблему, аби усунути її. Орієнтовно з 11 години буде підвозитися питна вода КП "Харківводоканал", - ідеться у повідомленні селищної ради.

На сайті Пісочинської селищної ради додають, що у мікрорайоні "Мобіль" підвезли питну воду до сцени о 14 годині, наступна локація, куди доставлять питну воду - розворотне оло автобуса, час повідомлять додатково.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Одеса різко пішла під воду, місто зупинилося: перші кадри катастрофи. Ремонтні бригади вже обстежили місце аварії.

В Одесі справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинилася під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.

За інформацією місцевих журналістів, на місці аварії ускладнено рух транспорту. Однак рух повністю не закрили. На місці інциденту працюють співробітники "Інфоксводоканалу", вони вже перекрили водопостачання.

Як повідомляв Знай.uа комунальники отримали стусана від активістів: нас затопить, поки ви розбираєтеся.

Знай.uа писав, окріп заливає вулиці Києві: тисячі людей залишились без гарячої води. Комунальники роблять все можливе для ліквідації пробоїни.

У Києві на Нивках поблизу Національної дитячої бібліотеки в Україні перехожі помітили масштабну аварію. Про це пишуть в групі Нивки разом в Facebook. Наразі вже відомо, що вулицю фактично затопило водою через масштабний прорив труби поблизу дитячої бібліотеки.

Більше того відзначається, що руйнування зазнала магістраль із гарячою водою.