У Новобаварском районі Харкова чоловіка пограбували прямо в касі пункту обміну валют. Не було ні грабіжників, ні злодіїв – гроші вкрала касир, на очах у жертви. Вона просто забрала гроші, закрила віконце і пішла, розповіли в місцевому відділі поліції.

Про це повідомили в Новобаварському відділі поліції.

У 12:35 поліцейським надійшло повідомлення про те, що 46-річний чоловік, перебуваючи в пункті обміну валют на вулиці Дудинських, 4 передав касирові кошти в сумі 800 000 гривень. Жінка забрала гроші, закрила віконце і пішла через задні двері у невстановленому напрямку.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу поліції, встановлюються обставини події.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про самому тупому злочині року: грабіжники-гастролери, ховаючись від копів, забігли прямо в поліцейський відділок – просто погано вивчили місто.

Буквально нещодавно в Одесі відбулося незвичайне пограбування. Так, двоє чоловіків відібрали сумку у простого перехожого і, намагаючись сховатися, забігли прямо в будівлю поліції. Примітно, що в мережі інцидент охрестили "найтупішим пограбуванням року".

"Номінація "найтупіше злочин року". Сьогодні в центрі міста Одеса серед білого дня двоє осіб вчинили розбійний напад на чоловіка - нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку з великою сумою грошей і стали тікати... Але то злочинці були "на гастролях" і погано знали місто, то в попихах зробили помилку - невідомо, але вони побігли прямо в бік ГУНП, де і були затримані поліцейськими - одного спіймали співробітники карного розшуку, другого - працівники ювенальної превенції ( які раніше працювали в розшуку, до речі)", - поділилася кумедною історією дівчина.

Раніше ми писали про те, що чоловік на ім'я Вільям Галлахер пограбував банк. Його визнання в суді вразило і шокувала абсолютно всіх. Він зізнався, що зробив це спеціально, щоб потрапити у в'язницю. Знову.

Нагадаємо, що следователи територіального управління ДБР, розташованого у Львові, виявили факт розкрадання зі складу військової частини тепловізійних прицілів і приладів нічного бачення.

Як повідомляв портал Знай.uа у Голосіївському районі Києва відбулося збройне пограбування. Грабіжники кілька разів вистрілили в машину бізнесмена і відібрали у нього сумку, в якій знаходилося 40 тисяч доларів.