Гарант РФ Володимир Путін після Сочинських переговорів вирішив відправити на тренування з дзюдо. Його "кинули" з першої подачі.

Під час спарингу Путіна та олімпійської чемпіонки, президента РФ чекав неприємний сюрприз. Спортсменка кинула її на татамі.

Володимир Путін
Володимир Путін

До речі, татамі прийнято вважати матюки, якими в Японії застелают підлоги будинків. У спорті - це звичайні мати.

Дівчина перекинула президента РФ через голову, він впав на татамі і в наслідок пошкодив палець.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що у віці Путіна варто поберегти себе, а він виявився хоробрим, якщо можна так сказати. Виглядав він на тренуванні, звичайно, кумедно.

Після того як олімпійська чемпіонка перекинула президента, він піднявся і поцілував її в маківку. Колеги дівчата кажуть, що президент Путін вже не перший раз спаррингуется з нею.

Справедливості заради відзначимо, що російський телеканал НТВ опублікував відео, де Володимир Путін перекидає дівчину, а момент падіння самого президента не зафіксовано. Про що це говорить?

Що про це думають коментатори?

Вони згадали навіть Навального: " Треба було туди Навального в якості черлідерші викликати,щоб цицьками потряс".

Хтось порахував це клоунадою, а хтось заявив: "Володимир Володимирович, а корупцію і таких як Чубайс зможете? Якщо так, то ви станете кращим лідером у світі. Спробуйте, у вас вийде".

Нагадаємо, президент РФ роздасть медалі окупантам у річницю анексії Криму.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Путін стягнув сотні танків до кордону з Україною. По всій видимості, готує вторгнення.

Знай.uа писав, Путін і Лукашенко усамітнилися в горах на вечерю.