В одній з кав'ярень Києва жінка нахабно вкрала гроші. Це сталося 14 лютого – тобто, дамочка зіпсувала постраждалої баристе День всіх закоханих. Випадок, здавалося б, звичайний для великого міста і не надто уважних людей у кафе, якби не одне "але" – злодійку вдалося зафіксувати на відео, яке пізніше було опубліковано в соціальній мережі Facebook, на сторінці Київ Оперативний.

Внимание! #Розыск! Вот так сегодня поздравили сотрудницу кофейни на Лесном массиве в Киеве. Если кто знает эту «личность» сообщите в личные сообщения, пожалуйста

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 14 februari 2019

На кадрах з камери відеоспостереження можна побачити, як жінка середнього віку, поки працівниця кав'ярні робила замовлену нею каву і відвернулася, запустила руку в колбу з дрібними грішми, що стоїть на барній стійці і витягла звідти жменю купюр.

При цьому жінка посміхалася і жартувала з працівницею кав'ярні, коли та повернулася до неї щоб віддати кави.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали про найтупіше пограбування року: в Одесі злочинці забігли з награбованим прямо в поліцейський відділок – "гастролери" просто погано вивчили місто.

Буквально нещодавно в Одесі відбулося незвичайне пограбування. Так, двоє чоловіків відібрали сумку у простого перехожого і, намагаючись сховатися, забігли прямо в будівлю поліції. Примітно, що в мережі інцидент охрестили "найтупішим пограбуванням року".

Про це повідомила співробітниця поліції Зоя Мельник на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Номінація "найтупіше злочин року". Сьогодні в центрі міста Одеса серед білого дня двоє осіб вчинили розбійний напад на чоловіка - нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку з великою сумою грошей і стали тікати... Але то злочинці були "на гастролях" і погано знали місто, то в попихах зробили помилку - невідомо, але вони побігли прямо в бік ГУНП, де і були затримані поліцейськими - одного спіймали співробітники карного розшуку, другого - працівники ювенальної превенції ( які раніше працювали в розшуку, до речі)", - поділилася кумедною історією дівчина.

Раніше ми писали про те, що чоловік на ім'я Вільям Галлахер пограбував банк. Його визнання в суді вразило і шокувала абсолютно всіх. Він зізнався, що зробив це спеціально, щоб потрапити у в'язницю. Знову.

Нагадаємо, що следователи територіального управління ДБР, розташованого у Львові, виявили факт розкрадання зі складу військової частини тепловізійних прицілів і приладів нічного бачення.

Як повідомляв портал Знай.uа у Голосіївському районі Києва відбулося збройне пограбування. Грабіжники кілька разів вистрілили в машину бізнесмена і відібрали у нього сумку, в якій знаходилося 40 тисяч доларів.